Welkom op de website van Centraal Horeca Makelaardij / Cehoma.


Uw horeca makelaar van Centraal Horeca Makelaardij / Cehoma is reeds meer dan 25 jaar actief in het opstarten en begeleiden van horeca exploitaties en advisering.
Tevens  begeleiden wij  aan- en verkopen van horeca exploitaties en vastgoed. Gedegen kennis en ruime ervaring in de horecabranche is de basis van onze horeca makelaardij.

Als horeca makelaardij zijn wij actief in advisering, begeleiding en bemiddeling bij aankoop en verkoop van alle vormen van horecabedrijven.
Onze ruime ervaring, effectieve manier van werken en uitgebreide relatienetwerk  dragen bij tot een solide dienstverlening op maat, waarbij uw belangen voorop staan.
Daarnaast werken wij met aangename concurrerende courtages waarbij u direct duidelijkheid heeft aangaande de kosten van de door ons te verrichten werkzaamheden.

Tevens bemiddelen wij in horeca dienst verlening. Dit kan zijn het adviseren of assisteren bij administratie, organisatie of het verrichten van diverse horeca werkzaamheden.

Voor een geheel vrijblijvend en kosteloos onderhoud kunt u direct contact met ons opnemen via telefoon nummer : 06 20141604


Centraal Horeca Makelaardij / Cehoma


Gert Willigenburg 


Centraal Horeca Makelaardij / Cehoma
Parklaan 11 A
3941 RD Doorn
Tel. 06 - 20141604

De informatie van de objecten op de website van Centraal Horeca Makelaardij / Cehoma zijn een indicatie conform de door ons ontvangen gegevens welke aan ons verstrekt zijn door onze opdrachtgevers.
Wijzigingen en/of aanpassingen in huur en/of koopprijs, afmetingen, aantallen of overige gegevens zijn mogelijk. Centraal Horeca Makelaardij / Cehoma is uitsluitend bemiddelend tussen opdrachtgever en koper.
Centraal Horeca Makelaardij / Cehoma draagt geen verantwoording aangaande wijzigingen, aanpassingen of niet juist verstrekte en/of actuele informatie.